Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stabilo Power tusjer med lang inntørkningstid - 12 stk - uten kork i inntil 8 uker uten å tørke inn

Tilføy farge til livet ditt med tegne- og fargeleggingsutstyr fra STABILO. Gjør dagen klarere med litt farge. Stabilo tilbyr fargeblyanter i flere størrelser, tilpasset små og store barn som elsker å uttrykke seg med farger og former. Her har du ergonomisk utformede fargeblyanter og tusjer til store og små, samt praktiske markeringstusjer i flotte farger. 

Vår lavpris: 77,-
På lager
SKU
10226-79
   

Hvilken tusjpenn kan ligge uten hette i opptil åtte uker uten å tørke? Jo, det kan faktisk STABILO Power! Det er åtte lange uker til å finne korken. Ergonomisk triangulær grepsone for beste grep også for små hender.

Denne fiberpennen maler mye og i klare farger! Ideell for barn som iblant glemmer å sette på korken. Den har en rekordlang “cap-off” tid på opptil 8 uker uten å tørke. Bedre fargepenner for lekerommet finnes knapt! Spissen er solid og konstruert for å stå imot de små kunstneres intense trykk. Blekket kan vaskes av. Linjebredden er cirka 2 mm, men det er også mulig å oppnå tykkere linjer avhengig av hvordan du holder pennen. Her i en forpakning med 12 stk tusjpenner.

Inneholder:

  • 12 Stabilo Power tusjer

Detaljer:

  • Linjebredde: 2 mm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell280122
EAN3168070280122
MerkeStabilo
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.