Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Stabilo Trio Deco glittertusjer i 8 metalliske farger

Tilføy farge til livet ditt med tegne- og fargeleggingsutstyr fra STABILO. Gjør dagen klarere med litt farge. Stabilo tilbyr fargeblyanter i flere størrelser, tilpasset små og store barn som elsker å uttrykke seg med farger og former. Her har du ergonomisk utformede fargeblyanter og tusjer til store og små, samt praktiske markeringstusjer i flotte farger. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
10226-76
   

STABILO Trio Deco med robust XL spiss. Kreativ glitterkunst for både barn og voksen. Barnevennlige fiberpenner i 8 kule metalliske farger. Takket være den kraftige XL spissen kan også større områder fargelegges enkelt og lystig. Skimrende metalliske nyanser som gjør det enda morsommere for barn å tegne og male.

Den robuste XL-spissen gir mye farge på papir, papp og lignende materialer på et blunk. Skaper ikke bare en ekstra touch til bildet, men også alle slags glitrende effekter. Perfekt for å dekorere kort og personlige små pakkeetiketter. Giftfrie farger. Oppbevar pennene horisontalt for best ytelse (på grunn av glitterpartiklene i blekket).

Inneholder:

  • 8 Stabilo Trio Deco glittertusjer

Detaljer:

  • Linjebredde: 3 mm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell411301
EAN4006381411301
MerkeStabilo
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.