Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stabilo Taste of Color samlepakke med tusjer, fineliner og markeringstusjer- 8 stk

Tilføy farge til livet ditt med tegne- og fargeleggingsutstyr fra STABILO. Gjør dagen klarere med litt farge. Stabilo tilbyr fargeblyanter i flere størrelser, tilpasset små og store barn som elsker å uttrykke seg med farger og former. Her har du ergonomisk utformede fargeblyanter og tusjer til store og små, samt praktiske markeringstusjer i flotte farger. 

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
10226-72
   

STABILO Taste of Color settet inneholder en smaksprøve av STABILO’s bestselgende penner! En perfekt blanding for de som vil prøve litt av hvert uten å kjøpe store pakker. Inneholder totalt åtte penner. 2 stk STABILO point 88 fineliners i sort og rød, perfekt enten du skal ta notater, tegne eller skrive. 2 stk STABILO Pen 68 fiberpenner i grønn og rosa - allsidige tusjer i høy kvalitet for implementering av fargerike ideer. 2 stk STABILO BOSS ORIGINAL, Europas bestselgende highlighter i neongul og blå, og bestselgeren STABILO Swing Cool Pastell tekstmarker med clips og smalere spiss i rosa og mintgrønn.

Et smart samlesett som inspirerer til kreativitet og hobby, med klare farger til dine prosjekt.

Inneholder:

  • 2 Point 88 fineliners
  • 2 68-fiberpenner
  • 2 Boss original highlighters
  • 2 Swing Cool pastell tekstmarkør

Detaljer:

  • Mål eske: 21,5 x 20,5 cm
  • Alder: fra 8 år

Produktdetaljer
Modell260250
EAN7392265547110
MerkeStabilo
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.