Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

På bondegården aktivitetsbok med oppgaver og mer enn 90 klistremerker

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
03227-11
   

Bli med til bondegården og hjelp bonden med å løse ulike oppgaver og aktiviteter med denne aktivitetsboken, på bondegården! I denne morsomme aktivitetsboken vil barna måtte løse ulike utfordringer som å finne riktig mønster, eller telle riktig antall. Aktivitetsboken kommer med mange morsomme oppgaver å løse, og det medfølger også over 90 klistremerker til å løse oppgavene.

Inneholder: 

  • På bondegården aktivitetsbok

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell224297
EAN7031652242978
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.