Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lek og lær oppgavebok med stjerner og klistremerker - Jeg kan lese og skrive - fra 6 år

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 96,-
På lager
SKU
09217-26
   

Lær å lese og skrive med denne lek og lær oppgaveboken. Jeg kan lese og skrive er en lærerik bok som gjør det gøy å lære. La storken, rotta og reinsdyret hjelpe deg gjennom oppgavene og utforsk de ulike ordene og stavelsene sammen med dem. For å gjøre læringen ekstra morsom kommer oppgaveboken med klistremerker og stjerner. Bli med dyrene og stav dere gjennom flere fine ord! Det skal være G-Ø-Y å lære, og derfor brukes det rim, rebuser og andre morsomme leker for å lære deg å lese ytterligere!

Inneholder:

  • Jeg kan lese og skrive oppgavebok

Detaljer:

  • Bokmål
  • Format: 30 x 21 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell201224
EAN7040692012243
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.