Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hobbyesker, hobbysaker og kreative sett

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 89

Page
per side

Lær å perle, sy, dekorere, strikke eller andre kreative aktiviteter med Hobby- og DIY-sett.

Start ditt nye kreative prosjekt med et hobbysett der du lager smykker og armbånd, syr, fargelegger, former eller dekorerer. Vi har alt du trenger til dine prosjekter, hobbysett med instruksjoner eller sett som lar deg utfordre dine kreative ferdigheter og som lar deg bruke fantasien. Hobbyesker og kreative sett er spesielt morsomt å leke med når man trenger spennende inne-aktiviteter som man kan holde på med alene eller sammen med andre. Hobbyesker, kunstsett, hobbysett, byggesett med klosser for fribygging eller etter instruksjoner eller bokser stappet med fargerikt tilbehør oppmuntrer til kreativ lek der fantasien får fritt spillerom.

Lek med hobbyesker og kreative sett gjør det mulig å uttrykke seg gjennom kreative aktiviteter, som i tillegg til å utfordre fantasien og kreative ferdigheter, gir god trening av finmotorikken, gjenkjennelse av form og farger og øvelse i øye-hånd koordinasjon, samtidig som man leker og har det gøy!

Vil du lære og trylle med kort, få lommetørkle til å forandre farge eller trekke en kanin opp av hatten? Da har du kommet riktig! Lær å trylle, skape imponerende illusjoner og trollbind ditt publikum med spennende triks om du finner i et tryllesett. Lær deg trylletriks som ingen andre kan, og overrask ditt publikum når de minst venter det.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.