Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hobbyesker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
Alder

Produkter 1-52 av 175

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 175

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Start ditt nye kreative prosjekt med et hobbysett der du lager smykker og armbånd, syr, fargelegger, former eller dekorerer. Vi har alt du trenger til dine prosjekter, hobbysett med instruksjoner eller sett som lar deg utfordre dine kreative ferdigheter og som lar deg bruke fantasien. Hobbyesker og kreative sett er spesielt morsomt å leke med når man trenger spennende inne-aktiviteter som man kan holde på med alene eller sammen med andre. Hobbyesker, kunstsett, hobbysett, byggesett med klosser for fribygging eller etter instruksjoner eller bokser stappet med fargerikt tilbehør oppmuntrer til kreativ lek der fantasien får fritt spillerom.

Lek med hobbyesker og kreative sett gjør det mulig å uttrykke seg gjennom kreative aktiviteter, som i tillegg til å utfordre fantasien og kreative ferdigheter, gir god trening av finmotorikken, gjenkjennelse av form og farger og øvelse i øye-hånd koordinasjon, samtidig som man leker og har det gøy!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.