Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Lekeleire, plastelina og magisk sand

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 48

Page
per side

Lekeleire, Play Doh, magisk sand, Kinetic sand.

Lekeleire og plastelina gir barnet mulighet til å utforske sin kreativitet på en utrolig fin måte, og det er ikke før man har bygget ulike leirefigurer, så kan man ta de ifra hverandre igjen og starte på nytt. Bland farger, bruk verktøy, og skap spennende kreasjoner og modeller. Lekeleire byr på morsom rollelek, skap fargerike kaker, fristende matretter, utstyr og verktøy med leire. Men vær forsiktig med de fargerike kakene og den fristende maten, den bør ikke spises! Den klassiske lekeleiren er like populær som før, med tilbehør, nye farger og nye tema som lar barnet være både kokk på kjøkkenet, tannlege, frisør eller konditor - helt uten unødvendig søl eller bruk av ordentlige ingredienser og tilbehør.

Magisk sand ser ut som helt vanlig sand, men der stopper også likheten - for den er nettopp som navnet sier, magisk! Lekesanden kan formes, trekkes og skape helt utrolige former og kreasjoner, før den enkelt moses og man kan starte på nytt med et helt nytt prosjekt eller kunstverk. Når sanden er formet beveger den seg litt som slim, men uten klebrige rester. Magisk sand er helt myk, men tørker aldri slik at man kan skape nye ting om og om igjen.>/p>

Elastisk, klissete, slimete - hvilket barn er det som ikke elsker slim? Ferdige slimleker gir morsom lek uten store forberedelser, se på de ulike fargene, teksturene og hvordan slimet kan dras i ulike retninger uten å falle fra hverandre. Du kan også lage ditt eget slimete produkt eller gjøre om badekaret eller plaskebassenget til et skikkelig guggete slimbad. Tenk så gøy!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.