Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kinetic Sand brun - 2,5 kg

Kinetic Sand er den originale klembare sanden som kan formes, som du ikke kan legge fra deg!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trekke i den, forme den og skape utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er laget av ekte sand, holder den seg sammen på en magisk måte og den tørker aldri ut. Den magiske sanden fra Kinetic Sand kommer i uendelig mange forskjellige farger, og som morsomme sett som gjør muligheten for å skape uendelige. 

Vår lavpris: 325,-
På lager
SKU
04217-87
   

Ta med sandmoroa hjem med denne store sandesken med hele 2,5 kg sand! Kinetic Sand er et modelleringsprodukt som barna kan leke med både inne og ute, hvor man kan forme sanden akkurat slik man ønsker. Lag et sandslott, en sandkake eller grav en grop - bare fantasien setter grenser til hva man kan gjøre.

Kinetic Sand er den fascinerende sanden som fester seg til seg selv og ikke klisser på barnas hender. Hendene er helt tørre etter man har lekt med sanden, og den er i tillegg lett å rydde opp. Sanden er morsom å leke med alene, men kan også kombinere med andre Kinetic sandsett (kjøpes separat)

Inneholder:

  • 2,5 kg Kinetic Sand 

Detaljer:

  • Volum: 2,5 kg
  • Farge: sandbrun
  • Uten hvete,gluten og kasein
  • Ved kontakt med vann bør det få tørke for at det skal komme tilbake til opprinnelig tekstur
  • Alder: fra 3 år

Merk: Utstyr følger ikke med

Produktdetaljer
Modell6060997
EAN778988368893
MerkeKinetic Sand
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.