Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kinetic Sand - pose med klemmelukking - grønn 907 g

Kinetic Sand er den originale klembare sanden som kan formes, som du ikke kan legge fra deg!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trekke i den, forme den og skape utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er laget av ekte sand, holder den seg sammen på en magisk måte og den tørker aldri ut. Den magiske sanden fra Kinetic Sand kommer i uendelig mange forskjellige farger, og som morsomme sett som gjør muligheten for å skape uendelige. 

Medlemspris 138,- 25%
Vår lavpris: 184,-
Utsolgt
SKU
01216-107

Skvisbar moro, Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi. Dra den fra hverandre, form den og lag utrolig sandkunst. Kinetic Sand fester seg til seg selv, og ikke barna og gjør den enkel å rydde opp og lagre. Utforske sansene med den myke sanden som beveger seg mellom fingrene dine, og etterlater deg helt tørr etterpå. Her får barna mulighet til å være kreative og kan lage hva som helst igjen og igjen.

Sanden er gift-fri og inneholder verken gluten eller kasein. Denne pakken består av ren grønn sand. Lek med alene eller kombiner med andre Kinetic Sand-farger eller sett (selges separat).

Innhold:

  • 1 pose Kinetic Sand

Detaljer:

  • Mengde: 907 gram
  • Farge: Grønn
  • Uten gluten og kasein
  • Består av 98% sand, 2% polymerer
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6047182
EAN778988560570
MerkeKinetic Sand
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.