Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nintendo Super Mario kostyme Medium - 7-8 år - Mario heldrakt med hatt

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
12216-11
   

La barnet gjøre seg klar for nye eventyr som Super Mario med dette klassiske Nintendo-kostymet. Kostymet fungerer som heldrakt med Mario sin karakteristiske blå dress og røde underskjorte, samt rød hatt med M foran. Sist, men ikke minst får du med Marios kjente bart som kan festes over munnen. Let's a-go!

Inneholder:

  • Nintendo Super Mario kostyme
  • Mario hatt
  • Bart

Detaljer:

  • Materiale: polyester
  • Størrelse: Medium
  • Alder: 7-8 år
Produktdetaljer
Modell115799K-15L
EAN192995020108
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.