Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Tips til årets julekalendere for barn!

Årets julekalendere er her, og her kan det lønne seg å være rask dersom man skal sikre seg barnas favoritter. La barna telle ned mot den store dagen med små luker som inneholder overraskelser som forhåpentligvis bidrar til å korte ned ventetiden. Her finner du våre tips til populære julekalendere til barn!

Årets populære julekalendere fra LEGO

LEGO er alltid gøy, og for LEGO-fans finnes det i år fem ulike kalendere å velge mellom. Er det LEGO Star Wars, LEGO City, LEGO Friends, LEGO Harrys Potter eller LEGO Super Heroes som fanger barnas interesse? Felles for dem alle er det det skjuler seg små byggesett, ikoniske minifigurer og tilbehør bak de 24 lukene.

Man trår sjelden feil med LEGO!

Våre julekalendere fra LEGO

Julekalendere med dukker, klær og tilbehør

Kjenner du et barn som elsker dukker kan kanskje en kalender fra Barbie, Baby Born eller LOL Suprise være noe å se nærmere på! Fra Barbie kommer det hele tre kalendere, Barbie Color Reveal, Barbie Dreamtopia og Barbie Day to Night, og bak lukene finner barna en dukke, klær og tilbehør. Dreamtopia-kalenderen kommer med en twist, der barna selv velger hvilken luke som skal åpnes.

I LOL julekalenderen gjemmer den eksklusive dukken Jet Set seg og masse spennende tilbehør til dukken. Og for de minste er Baby Borns kalender alltid en sikker vinner. Bak lukene på årets kalender finner barna ulike antrekk og tilbehør til dukker på 43 cm.


Julekalendere med dukker og tilbehør

Pokemon julekalender med figurer eller byttekort

Tell ned dagene til jul sammen med Pokemon. Her kommer det både kalender med de populære byttekortene, og to kalendere med figurer. Pokemon TCG Holiday calendar skjuler blant annet boosterpakker med byttekort, glinsekort og mynter!

Er det figurer barna ønsker seg kan man velge mellom Pokemon deluxe julekalender og Pokemon julekalender, der begge kalenderne inneholder hele 16 figurer og tilbehør.


Kjøp en Pokemon julekalender

Kjøp en julekalender med barnas favoritt-figurer

La barna telle ned dagene frem til julaften mens de pakker ut figurer og tilbehør fra sin favoritt-serie eller -film. For de minste kan en kalender fra Gabbys Dukkehus, Paw Patrol eller Brannmann Sam bli populært.

For de litt eldre barna er det kanskje Harry Potter, Super Mario, Sonic the Hedgehog eller Roblox julekalender som fanger interessen. Bak de 24 lukene skjuler det seg figurer, tilbehør og små overraskelser. 

Hvilken av disse passer best for dere?

Julekalendere med figurer fra TV og film

Julekalender med bøker - les en ny historie hver dag

Er dere klare for å pakke ut en ny, liten historie hver dag? Da kan en julekalender med 24 spennende bøker være noe! Legg dagene i desember til Disneys fantastiske univers, og velg blant flere ulike kalendere med bøker om kjente Disney-karakterer og historier.

Disneys 100 årsjubileum og Disneys Julekalender, består begge av 24 luker som hver inneholder en liten Disney-historie. Boken Disneys julekalender består av 24 magiske fortellinger, og Marvels kalender tar med barna til Marvel-universet.

Sjekk ut våre julekalendere med bøker

Julekalender med bøker

Kort ned ventetiden med hobbyprosjekt eller puslespill

Hva med en kreativ nedtelling til jul? Hamas julekalender med over 5000 strykeperler, en kreativ julekalender fra Nebulous Star med skrivesaker og aktiviteter, eller hva med en kalender med sminke og smykker fra Clementoni Crazy Chic.

Dere kan også lage deres egen kalender. Kjøp et puslespill og del inne brikkene i 24 gaver, på den måten kan barna pusle seg frem til julaften. Eller ulike hobbysett eller eksperimentsett som kan deles opp, pakkes inn og skape stemning frem mot jul.

Hobbyprosjekt før jul

Julekalender med hobbysett

Julekalender med Playmobil-figurer og tilbehør

Playmobil skaper stemning frem mot jul, enten interessen dreier seg om riddere, prinsesser og alver eller hester. Playmobil Novelmore julekalenderen inneholder 24 spennende Novelmore-overraskelser.

Playmobil Horses of Waterfall setter barna i julestemning med Kanetur ved juletid. Prinsessene fra Playmobil inviterer til julefest under regnbuen. Pakk ut 24 overraskelser, og finn figurer og tilbehør blant pakkene.

Våre Playmobil julekalendere

Julekalender fra Schleich med dinosaurer, gårdsdyr eller hester

For barn som interesserer seg for dyr kommer Schleich med noe for enhver smak. Bak lukene i Schleich dinosaur-kalender finner barna dinosaurer og tilbehør som skaper forhistoriske eventyr. For heste-fans er Schleich Horse club det man bør velge, med flere hester, kjæledyr, figurer og tilbehør med heste-tema.

Et besøk til bondegården kan også være en fin opplevelse i desember. Schleich Farm World skjuler flere dyr barna kjenner fra bondegården, figurer og tilbehør for morsomme gårds-eventyr. 


Se våre julekalendere fra Schleich

Lag pakkekalender til barna, og sjekk ut våre "3 for 2" tilbud for mange tips til gaver

Pakkekalender til barna kan være en egen vri på julekalenderen. Noen velger å pakke inn 24 små gaver til hvert av barna, lar barn i samme familie bytte på å åpne kalenderlukene eller at man velger å gi barna gaver de fire søndagene i advent. Barna kan finne opplevelser, godteri eller leker bak lukene. 

Med vårt "3 for 2" tilbud har du muligheten for å velge tre favoritter, betale for to og vi spanderer den billigste. Her finner du mange morsomme små og litt større gaver som passer perfekt i pakkekalenderen. Et annet tips er å sjekke ut vår Outlet, her finner du også mange gode kupp!


Får dere besøk av Rampenissen i år?

Rampenissen har blitt en kjent karakter i mange hjem de siste årene. Har dere hatt besøk av Rampenissen før eller er det første gang den vurderer å flytte inn? Rampenissen eller Elf on the Shelf blir hvert år sendt ut av selveste Julenissen for å hjelpe han i å finne ut hvilke barn som er snille og hvilke som er rampete. Den skøyeraktige rampenissen flytter derfor inn i hjemmet ditt 1. desember for å følge med frem til julaften. Rampenissen rapporterer om rampete barn, men elsker å gjøre nissestreker selv.

Det er to regler for rampenissen:

  1. Han må ikke røres - da mister han magien sin
  2. Han kan ikke snakke eller bevege seg når barna er våkne - da kan han kun observere

Rampenissen har mange morsomme, rare og sprø overraskelser som barna vil elske. Og her har vi samlet noen av våre tips til Rampenisse-streker


Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

Sikre deg barnas julekalender nå!

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.