Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sonic the Hedgehog Julekalender med figurer og tilbehør

-44%

Sonic leker, figurer, bamser, byggesett, biler og spill

Sonic the Hedgehog er den superraske helten først sett i SEGA's klassiske videospill hvor Sonic navigerer gjennom flere nivåer, hopper mellom plattformer, bekjemper fiender og unngår hindringer. Det blå pinnsvinet har siden blitt et verdenskjent spillikon, og har vært med i flere spillserier og filmer. Samle figurer, lekesett, bamser og byggesett av den populære karakteren Sonic og hans venner og rivaler; der iblant Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik og flere. 

Kampanjepris 275,- Vår lavpris: 492,-
44%
Du sparer: 217,-
På lager
SKU
03226-68
   

Gled det over adventstiden med Sonic the Hedgehog adventskalender med 24 overraskelser. Denne kalenderen byr på 6 forskjellige figurer på rundt 6 cm, deriblant en eksklusiv julefigur av Sonic. I tillegg glede deg over 25 tilbehør som mynter, diamanter og elementer fra spillet.

Ta lek og moro med Sonic og vennene hans i det virkelig liv, og sett opp dine egne baner til jul med figurer og tilbehør fra denne julekalenderen.

Inneholder:

  • Sonic the Hedgehog adventskalender

Detaljer:

  • Mål: ca. 40 x 30 x 6 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell414514
EAN192995414518
MerkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.