Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Super Mario julekalender med figurer

-13%

Nintendo Super Mario leker - Kosebamser, byggesett, figurer og lekesett

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen barna kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle noen av favorittkarakterene, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, figurer, bamser, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Kampanjepris 388,- Vår lavpris: 447,-
13%
Du sparer: 59,-
På lager
SKU
10236-14
   

La barna telle ned til den store dagen, selveste julaften med Super Mario Julekalender. Hver dag kan de åpne opp en ny luke for å oppdage nye overraskelser i form av figurer eller tilbehør. Pakk fram Super julenisse-Mario, Peach og Yoshi, samt flere kjente figurer og tilbehør som stjerne og mynt.

Inneholder:

  • 8 figurer
  • 16 tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell413724
EAN192995413726
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.