Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Super Mario Peach bamse - 27 cm

Nintendo Super Mario leker - Kosebamser, byggesett, figurer og lekesett

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen barna kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle noen av favorittkarakterene, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, figurer, bamser, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 224,-
Utsolgt
SKU
09236-35

Den modige prinsesse Peach fra Nintendo Super Mario kommer her som kosebamse. Bamsen måler 27 cm i høyden, og har autentiske detaljer som gjør den til en tro kopi til videospillene. Små og store barn fra 1 års alder vil elske å gi og motta de beste klemmene fra supermyke Peach!

Inneholder:

  • Peach kosebame

Detaljer:

  • Mål: 27 cm (H)
  • Materiale: polyester
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell109231530
EAN4006592088248
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.