Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Wizarding World julekalender 2023 - tryllestav med UV-lys og tre figurer - 20 tilbehør

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 497,-
På lager
SKU
07233-36
   

Tell ned til julaften med en fortryllende julekalender fra Harry Potter Wizarding World. Ventetiden blir morsom for små hekser, trollmenn og gumper som lengter til jul med denne magiske adventskalender. Hver dag kan barna oppdage en ny overraskelse, som starter sterkt med en tryllestav med UV-lys. Anvend stavens lys for å søke rundt i kalenderesn ulike rom for å avsløre neste tall. 

I tillegg til tryllestav følger det med tre eksklusive Magical Minis figurer som forestiller Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Grang, samt 20 tilbehør som klær, sorteringshatt, Hedwig, usynlighetskappen og mer. Etter at alle kalenderens luker er åpnet fungerer denne som den perfekte lekebakgrunn til barnets nye leker og andre figurer fra Harry Potter Wizarding World.

Inneholder:

  • Kalender 
  • Tryllestav med UV-lys
  • 3 Magical Minis-figurer - Harry, Ronny og Hermine
  • Tilbehør
  • Uglen Hedwig 
  • Sorteringshatten og mye mer

Detaljer:

  • Batteribehov: (inkludert)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell6067358
EAN778988250129
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.