Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rampenisse med bøyelige ledd 36 cm - den originale rampenissen

Vår lavpris: 98,-
Medlemspris 74,-
På lager
SKU
06192-66
   

Dette er den originale og morsomme rampenissen med bevegelige armer og ben, slik at han er enkel å plassere og posere i de ulike scenarioene og nissestrekene. Ansiktet er laget av vinyl, med røde kinn og store alveører.

Rampenissen blir hvert år sendt ut av selveste Julenissen for å hjelpe han i å finne ut hvilke barn som er snille og hvilke som er rampete. Den skøyeraktige rampenissen flytter derfor inn i hjemmet ditt 1. desember for å følge med frem til julaften. Rampenissen rapporterer om rampete barn, men elsker å gjøre nissestreker selv. Det er to regler for rampenissen:

1 - Han må ikke røres - da mister han magien sin

2 - Han kan ikke snakke eller bevege seg når barna er våkne - da kan han kun observere

Rampenissen har mange morsomme, rare og sprø overraskelser som barna vil elske. Han elsker å smake på lørdagsgodtet til barna, pynte til jul med sokker og truser på juletreet, og lage et langt sko-tog i gangen. Hvilke nissestreker finner han på i år, mon tro?

Inneholder:

  • 1 Rampenisse original

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 cm
  • Bøyelige armer og ben
  • Vinylansikt
Produktdetaljer
Modell86267
EAN7022810862671
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.