Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Disney Princess Encanto musikalsk dukke - Mirabel som synger og spiller trekkspill - 28 cm høy

-36%

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Kampanjepris 235,-
Vår lavpris: 365,-
36%
Du sparer: 130,-
På lager
SKU
03226-81
   

Feire magien bak Disneys Encanto med din egen syngende Mirabel dukke. Denne dukken spiller trekkspill som Mirable gjør i filmen, med litt hjelp fra deg. Dra ned spaken bak dukken for å sette Mirabels armer i gang for å "spille" trekkspill mens hun synger. Kledd i sine signaturklær inspirert fra filmen, Mirabels antrekk består av nydelig broderi-designet kjole tro til filmen. Gjenskap dine favorittscener fra Encanto og ta med Mirabel på dine egne musikalske eventyr.

Walt Disneys animasjonsfilm Encanto forteller historien om den utrolige familien Madrigal, som bor i et magisk hus på et sjarmerende sted kalt Encanto, skjult i fjellene i Colombia. Encantos magi har begavet hvert barn i familien Madrigal med en unik gave bortsett fra et - nemlig hovedpersonen Mirabel. Når hun oppdager at magien som omfavner Encanto er i fare bestemmer Mirabel seg for at hun, som den eneste vanlige Madrigal kan være denne enestående familiens siste håp.

Inneholder:

  • Disney Encanto Mirabel dukke
  • Hatt

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 x 10 x 8 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 knappebatteri (inkludert)
  • Språk: engelsk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell219534
EAN192995219533
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.