Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 3x49 brikker - Disney Princess

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
03193-21
   

Dette puslespillet-settet består av 3 forskjellige puslespill med motiv av de tre Disney-Prinsessene, Askepott, Belle fra Skjønnheten og Udyret og den lille havfruen Ariel.

Puslespillene har 49 brikker hver i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Innhold:

  • 1 x Ravensburger puslespill - Disney Prinsesser

Detaljer:

  • Antall brikker: 3 x 49
  • Motiv: Disney Princess
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell093502
EAN4005556093502
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.