Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Ravensburger Disney Princess puslespill 3x49 brikker - Ariel, Belle og Askepott

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
03193-21
   

Dette puslespillet-settet består av 3 forskjellige puslespill med motiv av de tre Disney-Prinsessene, Askepott, Belle fra Skjønnheten og Udyret og den lille havfruen Ariel.

Puslespillene har 49 brikker hver i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger Disney Prinsesser puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 3 x 49
  • Motiv: Disney Princess
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell093502
EAN4005556093502
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.