Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Super Mario puslespill 3x49 brikker - Mario, Yoshi og Peach

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
04218-85
   

Dette puslespillet inneholder 3 puslespill med 49 brikker av Super Mario. Puslespill 1: bilde av Super Mario, Puselspill 2: bilde av Yoshi, Puslespill 3: bilde av Peach og Toadette. Puslespillet består av 49 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted. Puslespillet passer perfekt for alle Super Mario fans.

Inneholder: 

  • 3 ravensburger Super Mario puslespill 

Detaljer:

  • Motiv: Super Mario
  • Antall brikker: 3 x 49
  • Mål ferdig: 18 x 18 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell051861
EAN4005556051861
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.