Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Ravensburger Peppa Gris puslespill 2x24 brikker - Peppa og Georg på skolen

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
04218-88
   

Dette puslespillet inneholder 2 puslespill med 24 brikker av Peppa gris. Puslespillet består av 24 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted.

Inneholder:

  • Puslespill 1: bilde av Peppa gris på skolen
  • Puslespill 2: bilde av Georg gris som maler

Detaljer:

  • Antall brikker: 2 x 24
  • Motiv: Peppa gris
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell090990
EAN4005556090990
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.