Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 2x24 brikker - anleggsarbeid og biler

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
04218-86
   

Dette puslespillet inneholder 2 puslespill med 24 brikker av anleggsarbeid og biler. Puslespillet består av 24 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted .

  • Puslespill 1: byggeplass med anleggsbiler
  • Puslespill 2: bilde av 3 biler

Detaljer:

  • Puslespill for barn
  • Antall brikker: 2 x 24
  • Motiv: Anleggsarbeid og biler
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell051571
EAN4005556051571
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.