Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Disney Princess Rapunzel kostyme - 3-4 år - 104 cm - kort kjole

-20%

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Kampanjepris 259,20 Vår lavpris: 324,-
20%
Du sparer: 64,80
På lager
SKU
07217-14
   

Kle deg ut som Rapunzel med dette nydelige Disney Princess kostymet i størrelse 104. Denne korte Rapunzelkjolen for barn i alderen 3-4 år består av en lilla kjole med et stort lilla-rosa tyllskjørt med søte detaljer. Med denne glitrende og detaljrike kjolen kan du gå inn i rollen som den modige og populære prinsessen. 

Enhver kongelig trenger et kongelig antrekk, og med dette flotte kostymet vil du være klar for dine kongelige plikter. Dette kostymet viser detaljer fra den kjente filmen To på Rømmen på toppen av kjolen. Perfekt til lek, og perfekt for Rapunzel fans!  

Inneholder:

  • Kort Rapunzelkjole

Detaljer:

  • Alder: 3-4 år
  • Størrelse: 104 cm
  • Materiale: polyester

Merk: Sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell640741S
EAN883028278619
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.