Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Cutie Reveal Monkey - Jungle Series dukke med brunt og rosa apekostyme

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
10236-22
   

Barbie Cutie Reveal Jungle Series-dukker gir barna en søt utpakningsopplevelse med 10 overraskelser. La barna oppdage en livlig ape og kle av dens myke kostyme for å finne en bevegelig Barbie-dukke med langt, fargerikt hår. Videre kan de åpne de 4 mysterieposene og finne tøy og tilbehør til dukken, inkludert et par søte shorts, et par sko, en kam, et par solbriller og en søt, matchende miniape.

Barna kan kle på sin Barbiedukke og style den ved å vrenge kostymets overdel og få en myke fleecejakke med bananmønster. Kostymets hode kan gjøres om til en seng til minikjæledyret. Ved å anvende iskald vann kan barna forvandle Barbie-dukkens ansikt med ansiktsmaling til jungelshow, og til å 'åpne og lukke' kjæledyrets øyne. Skiftes tilbake med varmt vann og kan gjøres igen og igen!

Inneholder:

  • Barbiedukke i apekostyme
  • Shorts og skopar
  • Mini-ape figur
  • Kam
  • Solbriller

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHKR01
EAN194735106646
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.