Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie and Newborn Pups Color Change - dukke med hund, 3 valper og utstyr - med vanneffekter

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 396,-
Utsolgt
SKU
06227-53

Vær med Barbie og hjelp henne og den søte hunden hennes med valpefødselen med dette Barbie Doll and Newborn Pups lekesettet!

Den skjønne hunden hennes bærer på valper, og alle 3 valpene har fødselsmerker som blir synlig i kontakt med vann. Etter du har ønsket de søte små velkommen til verden kan du tørke de med en våt klut og se de søte merkene komme frem.

Barbie har fleksible knær slik at hun kan hjelpe til med valpefødselen på en realistisk måte, og lekesettet kommer med mye fint utstyr til de nye valpene. Med bæreselen kan du bære valpene med deg hvor enn du går, og det følger også med en flaske slik at du kan mate nykomlingene. Børst pelsen med børstene og ha det gøy med de medfølgende lekene. Barbie er kledd i en søt rosa og hvit rutete kjole, og er klar til å ta vare på sine nye små venner.

Inneholder:

 • Barbie
 • Hund
 • 3 valper
 • Valpeseng
 • Bæresele
 • Flaske
 • 2 børster
 • Hundeleker
 • Og mer

Detaljer:

 • Mål: ca. 30 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHCK75
EAN194735012442
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.