Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Skrållan Try Me snakkedukke med lyst hår - Pim - 45 cm

Skrållan snakkedukker, dukkeklær, dukkevogner og dukkemøbler

Snakkedukken Skrållan har tatt barn med storm siden 1966, og barna kommer til å ha det like morsomt med henne i mange år fremover. Bli med inn i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan skje så lenge du har henne ved din side. Sammen kan dere invitere til morsomme selskap, bli helter i spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer!

Vår lavpris: 415,-
På lager
SKU
06206-128
   

Den fantasifulle leken er aldri langt unna med Pim, som er bestevennen til Skrållan. Pim er en dukke med tøffe snekkerbukser og hette. Pim er en 45 cm stor snakkedukke som holder seg godt over tid. Han snakker fem forskjellige språk: svensk, norsk, dansk, finsk og engelsk. Du kan enkelt bytte språk på det hjerteformede taleutstyret på ryggen. Trykk han på magen, så sier Pim 24 tilfeldig valgte setninger som oppfordrer til aktiv lek – både ute og inne!

Pims kropp er myk, og hanlukker øynene når han legges ned. Plasten i dukken er PVC. Inneholder ingen forbudte ftalater eller bisfenol. Oppfyller kravene i leketøysstandarden EN-71 og kjemikalieregelverkene REACH og SVHC.

Inneholder:

  • Skrållan snakke-dukke

Detaljer:

  • Lengde dukke: 45 cm
  • Mål pakke: 24,8 x 14 x 47 cm (BxLxH)
  • Alder: fra 3 år

MERK: Dukkens øyefarge kan ikke velges på forhånd, men plukkes etter tilgjengelighet. De kommer i enten brun eller blå

Produktdetaljer
Modell161121
EAN7315621611218
MerkeSkrållan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.