Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born interaktiv flaske og skje - til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
03227-50
   

BABY Born elsker mat, og med denne smarte interaktive flasken med skje, trenger hun ikke et skap fullt av service for hvert måltid. Hun trenger bare flasken sin med innebygd skje! Med denne flasken har BABY Born både vanlig drikketut som hun kan drikke fra, samtidig som at det kan festes en skje på flasken. BABY Born grøten kan da presses ut av flasken, gjennom og ut på skjeen, slik at dukken kan spise. BABY Born vil uten tvil nyte måltidet, og denne flasken er et genialt tilbehør for morsom og autentisk lek.

Inneholder:

  • Flaske
  • Drikketut
  • Skje
  • Lokk

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell832493
EAN4001167832493
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.