Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Anna Adventure dukke - 38 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
04216-59
   

Dra på en dramatisk reise med Disney Frozen 2 Anna Adventure Doll! En fri ånd, Anna er alltid lojal, bestemt og modig. Hun er kledd i sitt ikoniske antrekk med design hentet rett fra filmen, inkludert intrikate og luksuriøse detaljer, dramatisk fiolett kappe og nydelig frisyre for ekstra lekemuligheter!

Det episke eventyret fortsetter i Disney Frost 2, den spennende oppfølgeren til hitfilmen Frost! Bli med dine kjære venner, Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven når de går utover Arendelles porter for å styrke sine bånd og oppdage nye funn som vil forandre livene deres for alltid.

Inneholder:

  • Disney Frozen II dukke - Anna

Detaljer:

  • Mål: 38 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell211814
EAN192995211810
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.