Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Frozen Elsa Adventure dukke - 38 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
04216-60
   

Dra på en dramatisk reise inn i det ukjente med Disney Frozen 2 Elsa Adventure dukken! Elsa er klar, grasiøs og sterkere enn hun vet. Hun er kledd i sitt ikoniske antrekk med design hentet rett fra filmen, inkludert intrikate og elegante detaljer og nydelig frisyre for ekstra lek og moro!

Det episke eventyret fortsetter i Disney’s Frost 2, den spennende oppfølgeren til hitfilmen Frost! Bli med dine kjære venner Anna, Elsa, Kristoffer, Olaf og Svein når de går utover Arendelles grenser for å styrke sine bånd og oppdage nye funn som vil forandre livene deres for alltid.

Inneholder:

  • Disney Frozen II dukke - Elsa

Detaljer:

  • Mål: 38 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell211804
EAN192995211803
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.