Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Magical Magnet - magnetiske byggeklosser i flere farger - 77 deler

Vær kreativ med magnetiske byggesett og deler fra Magical Magnet

De magnetiske byggesettene fra Magical Magnet oppmuntrer barna til kreativ byggelek med fargerike, magnetiske former og byggeklosser. Barna skaper sine egne, kreative byggverk og kreasjoner med magnetene. Lek og bygging med magnetiske byggeklosser oppmuntrer til kreativ lek, den utfordrer barnets koordinasjon, fargegjenkjennelse og gir mange timer med morsom og utviklende lek.

Vår lavpris: 554,-
På lager
SKU
22220
   

Lag mange forskjellige fargerike kreasjoner med dette Magical Magnet magnetisk byggesettet med 77 magnetiske byggeklosser til spennende bygging.

Dette er et kreativitetssett som forbedrer den intellektuelle utviklingen og motiverer til kreativ tenking. Magnetiske byggeleker blir stadig mer populært hos institusjoner og barnehager, siden de oppfordrer barna til å utfolde sine egne kreative ideer. Det er faktisk ingen grense for hva barnet kan bygge med disse 77 delene, og er det er timevis med kreativ lek i vente.

Inneholder:

  • Magical Magnet byggesett

Detaljer:

  • Antall deler: 77
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellA2788-705
EAN7040698700526
MerkeMagical Magnet
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.