Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Builder motorsett 34591 - med 121 deler

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 435,-
På lager
SKU
05195-210
   

Gi din BRIO bygger spennende muligheter med BRIO Builder motorsett. Byggesettet utfordrer fantasien til potensielle ingeniører og leveres med over 120 deler. Deriblant en fullt fungerende batteridrevet motor og brukervennlig vertøy som lar deg bygge nøyaktig det du måtte øsnke. Motoren har tre funksjoner: fremover, revers og stopp - bare la kreativiteten bestemme å se hvordan ditt nye mesterverk tar form.

Innhold:

  • Batteridrevet motor
  • 120 deler
  • Verktøy

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell34591
EAN7312350345919
MerkeBRIO
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.