Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Builder motorsett 34591 - byggesett med 120 deler og motor

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
05195-210
   

Gi din BRIO bygger spennende muligheter med BRIO Builder motorsett. Byggesettet utfordrer fantasien til potensielle ingeniører og leveres med over 120 deler, deriblant en fullt fungerende batteridrevet motor. Motoren har tre funksjoner: fremover, revers og stopp.

Motorsettet består av 120 deler, og delene er kompatible med alle BRIO Builder produkter - slik at barn kan utvide sitt byggeunivers for enda mer imponerende konstruksjoner. Verktøyet inkludert er enkle å bruke og med manual til inspirasjon kan små ingeniørspirer starte sine egne prosjekter med en gang. 

Inneholder:

  • Batteridrevet motor
  • Verktøy
  • Byggedeler
  • Spesialdeler

Detaljer:

  • Mål: 31 x 20 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Materiale: plast, tre
  • Alder: fra 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiske og mentale utfordringer som gir lærdom på en minnesverdig og morsom måte. Når barna bygger seg nye leker øves finmotorikken og øye-hånd koordinasjon. Bruk fantasien, problem-løsningsferdigheter og logisk tankegang til å lage noe spennende som man vil huske lenge.

Produktdetaljer
Modell34591
EAN7312350345919
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.