Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Builder Startsett 34586 - byggesett i verktøykasse med 49 deler

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 205,-
På lager
SKU
04205-01
   

Det er tid for å teste ut dine konstruksjonsideer med Builder Starter Set 34586 fra BRIO. Settet inneholder 49 deler som barna kan bruke og bygge kreative kreasjoner med. Dette er en morsom måte å praktisere øye-hånd koordinasjon og bygge etter dine kreative ideer. Settet kommer i en praktisk verktøykasse for enkel lagring. 

Design, bygg og bygg på ny, igjen og igjen.

Dette er et perfekt byggesett for å teste tankegangen til små byggeentusiaster. BRIO Builder-settet består av 49 deler inkludert verktøy som er lett for små barn å bruke, samt flere tre- og plastdeler til å basere konstruksjonene rundt.

Inneholder:

  • Verktøy
  • Skruer
  • Muttere
  • Spesialdeler

Detaljer:

  • Mål: 28 x 14 x 10 cm (LxHxD)
  • Antall deler: 49
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell34586
EAN7312350345865
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.