Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO Builder Konstruksjonssett 34587 - byggesett med 136 deler

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 368,-
Utsolgt
SKU
5087

Design og bygg dine egne kreative konstruksjoner med byggesettet BRIO Builder Construction Set 34587!

Med de 136 ulike komponentene og det medfølgende verktøyet kan du bygge nesten alt du bestemmer deg for. Byggesettet er en morsom måte å trene opp øyne-hånd-koordinasjonen, samt den kreative tenkemåten til barna. Dette BRIO Builder settet inkluderer  alt du trenger av byggedeler, skruer, muttere og verktøy.

Design, bygg og bygg på ny, igjen og igjen.

Dette er et perfekt byggesett for å teste tankegangen til små byggeentusiaster, og BRIO Builder-settet har alt man trenger av komponenter for å bygge nærmest hva som helst. Settet kommer med 136 deler inkludert verktøy som er lett for små barn å bruke, samt flere tre- og plastdeler til å basere konstruksjonene rundt.

Inneholder:

  • Byggedeler i plast og tre
  • Verktøy
  • Skruer, muttere og spiker
  • Spesialtilbehør 

Detaljer:

  • Mål: 31 x 20 x 9 cm (LxHxD)
  • Antall deler: 136
  • Materiale: plast, tre
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell34587
EAN7312350345872
MerkeBRIO
34587 brio builder 34587 brio builder

Verktøy

Settet kommer med det man trenger for å bygge nesten hva som helst.

34587 34587

136 deler

Byggedeler i tre og plast, verktøy, skruer, muttere og mer.

34587 byggesett fra brio 34587 byggesett fra brio

Spesialdeler

Bygg tøffe kjøretøy med blant annet hjul, deksel og krok.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.