Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO Builder Record and play byggesett 34592 - 68 deler

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 311,-
Få igjen på lager
SKU
05195-212
   

Sett BRIO kreasjonene dine til liv med BRIO Record and play byggesett - det perfektet byggestett for å utfordre fantasien til gryende ingeniører. Byggesettet består av 67 deler, en opptak og avspillings-enhet og brukervennlig verktøy, så du kan bygge dine kreative skaperverk. Opptak og avspillings-enheten tar byggingen til en nytt nivå når du kan tilpasse lekene med innspilt tale og musikk.

Brio Record and play lekesettet lar barns byggesett kommer til liv med tillegget med lyd- og taleopptak. Fargerike komponenter og verktøy lar barna fort bygge kule leker som kjøretøy og robot. Legg til den batteridrevet opptakeren til kreasjonen for å ta rollelek og byggesettet til et nytt nivå. 

Inneholder:

  • Opptaks- og avspillingsenhet
  • Byggedeler
  • Verktøy
  • Inspirasjonshefte

Detaljer:

  • Mål: 25 x 20 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiske og mentale utfordringer som gir lærdom på en minnesverdig og morsom måte. Når barna bygger seg nye leker øves finmotorikken og øye-hånd koordinasjon. Bruk fantasien, problem-løsningsferdigheter og logisk tankegang til å lage noe spennende som man vil huske lenge.

Produktdetaljer
Modell34592
EAN7312350345926
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.