Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Builder record and play byggesett 34592 - 68 deler

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
05195-212
   

Sett BRIO kreasjonene dine til liv med BRIO Record and play byggesettsett - det perfektet byggestett for å utfordre fantasien til gryende ingeniører. Byggesettet består av 67 deler, en opptak og avspillings-enhet og brukervennlig verktøy, så du kan bygge dine kreative skaperverk. Opptak og avspillings-enheten tar byggingen til en nytt nivå når du kan tilpasse lekene med innspilt tale og musikk.

Innhold:

  • Opptak og avspillings-enhent
  • 67 byggedeler
  • Verktøy

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell34592
EAN7312350345926
MerkeBRIO
Alder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.