Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader XXL byggeklosser - 24 ekstra store klosser

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 496,-
Utsolgt
SKU
03217-128

Wader XXL byggeklossene passer perfekt for de minste for å utvikle barnets spirende kreative ferdigheter. I denne pakken får man 24 klosser i rike farger og ulike former, hvor alle klossene er utstyrt med det typiske topp- og bunnformatet som gjør at klossene låses i hverandre når de stables riktig vei.

Disse byggeklossene fra Wader er laget i et solid plastmateriale som er krafig nok til å tåle vekten av et lite barn. De avrundede kantene bidrar til en mer sikker og trygg lek, og størrelsen på klossene er godt egnet for små barnehender. Se barnet utvikle koordinasjonen sin, samt problemløserevnene. Med disse klossene kan man bygge alt som fantasien tillater, og klossene er kompatible med andre XXL klosser fra Wader dersom man ønsker å utvide samlingen sin.

Inneholder:

  • 8 store byggeklosser
  • 16 små byggeklosser

Detaljer:

  • Mål stor kloss: 20 x 10 x 10 cm
  • Mål liten kloss: 10 x 10 x 10 cm
  • Alder: fra 1 år
  • Kompatibel med andre XXL byggeklosser
Produktdetaljer
Modell5000WD04
EAN8719214077358
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.