Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Plus Plus BIG byggesett - 200 byggeklosser i ulike farger og oppbevaringsboks

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Vår lavpris: 498,-
På lager
SKU
02212-77
   

Plus-Plus Big oppbevaringsboks inneholder alt du trenger for å komme i gang med å bygge. Dessuten får du også en praktisk eske til å oppbevare dine Plus-Plus brikker. Plus-Plus BIG oppbevaringsboks inneholder 200 Plus-Plus BIG (100 basic, 50 neon og 50 pastel) 2 byggeplater og en inspirasjonsfolder. To gode håndtak for å stenge og for å bære boksen. Produktet er selvsagt kompatibelt med alle andre Plus-Plus BIG produkter. 

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, krativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • 200 Plus -Plus BIG (100 basic, 50 neon og 50 pastel)
  • 2 byggeplater
  • Inspirasjonsfolder

Detaljer:

  • Mål: boksen er 40 x 30 x 13 cm.
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell3413
EAN5710409201087
MerkePlus Plus
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.