Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Plus Plus BIG Basic Value Pack - byggesett med 100 brikker og byggeplate

-26%

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Kampanjepris 218,-
Vår lavpris: 295,-
26%
Du sparer: 77,-
På lager
SKU
10202-3
   

Plus Plus BIG Basic Value Pack er et byggesett som inneholder 100 store brikker i ulike basisfarger, og passer perfekt for små hender og store ideer.

Plus Plus byggesett byr på uendelig morsom lek for barn som holder på å utvikle sine motoriske ferdigheter og som øver seg på fargegjenkjenning, mønster og sortering. Plus Plus gir alt dette blandet med lek og kreativitet. Dette settet inneholder 100 store byggeklosser i fargene rød, blå, grønn, gul, oransje, lilla, sort og hvit, samt en byggeplate. 

Plus-Plus er et morsomt interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ, og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Ekstra store Plus-Plus byggeklosser
  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og ftalat-fri

Inneholder:

  • 100 Plus Plus brikker
  • Byggeplate
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål enkeltbit: 50 x 30 mm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell3420
EAN5710409201162
MerkePlus Plus
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.