Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Plus Plus BOKS vindmølle-byggesett - bygg vindmøllen og miljøet rundt - 200 byggeklosser

-27%

Plus Plus Mini og BIG byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativt, og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen. Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Kampanjepris 178,- Vår lavpris: 245,-
27%
Du sparer: 67,-
På lager
SKU
02212-79
   

Plus-Plus BOKS vindmølle er laget for ditt skrivebord, hjemmekontor, konferanserom, kjøkkenbord eller på en annen plass for leken dansk design. BOKS er både et leketøy og en stilfull treeske. Den passer alle aldre, både barn og voksne. I denne pakken får du alt du kan bygge din egen vindmølle i tillegg til miljøet rundt. En fin hvit treeske, en grønn byggeplate, 220 Plus-Plus brikker og et Plus-Plus hjul. Plus-Plus er produsert med 100% grønn energi fra vindkraft.

Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet. Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

  • Designet og produsert i Danmark
  • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

  • Hvit treeske
  • Grønn byggeplate
  • 220 Plus-Plus brikker
  • Plus-Plus hjul

Detaljer:

  • Antall klosser: 220
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell7013
EAN5710409105941
MerkePlus Plus
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.