Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus Puzzle By Number Space puslespill av komet og planet - byggesett med 500 byggeklosser

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus-Plus BIG byggeklossene passer for små barnehender og de yngre byggerne. Med Plus-Plus byggeklosser kan barnet bygge hus, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som begrenser kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklossen passer til de litt eldre barna, og den gøyale pluss-formen på byggeklossen gjør det enkelt å bygge hus, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus-Plus klossen er en annerledes byggekloss, der det kun er fantasien som setter begrensninger for byggeopplevelsen.Og på tross av den enkle utformingen kan man bygge de mest kompliserte byggverk.

Vår lavpris: 210,-
På lager
SKU
08223-11
   

Pusle sammen en planet og komet med Puzzle By Number fra Plus Plus ved å matche farger og tall. Når du har lagt ferdig puslespillet kan du bruke den vakre mosaikken til å dekorere rommet ditt, eller heller bygge noe helt annet. Verken lim eller strykejern trengs. Puzzle by Number kombinerer rolig lek med læring. Dette byggesettet består av 500 byggeklosser. 

Plus Plus stimulerer barns læreglede, fantasi, kreativitet og motorikk. Barn i alle aldre kan sette pris på å leke og bygge med Plus Plus ettersom byggemulighetene er mange. Man kan bygge alt fra enkle mosaikker i 2D til komplekse 3D-modeller med denne pedagogiske STEM-leken som lar kreativiteten flyte fritt.

Plus Plus: En form - Uendelige muligheter.

 • Designet og produsert i Danmark
 • Fri for BPA og ftalater

Inneholder:

 • 500 Plus Plus byggeklosser
 • Sjablong

  Detaljer:

  • Mål bit: 20mm x 12mm 
  • Tåler oppvaskmaskin, maks 90 grader
  • Alder: fra 5 år
  • Delene i byggesettet er kompatible med andre Plus Plus produkter
      Produktdetaljer
      Modell3912
      EAN5710409106917
      MerkePlus Plus
      Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.