Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape Quadrilla Cliffhanger - kulebane i tre - 94 deler

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 677,-
På lager
SKU
06183-71
   

Med Hape Quadrilla Cliffhanger-settet kan du bygge din egen kulebane og se kulene finne veien ned gjennom banen. En Quadrilla bane består av klosser, skinner og annet tilbehør som gjør at kulene renner av seg selv. Du bygger banen slik du vil ha den, og lar kulene renne gjennom de fargerike klossene som alle har ulike funksjoner.

Denne banen fra Hape har tre renner som lar kulene trille rundt utsiden av de fargerike klossene på vei ned. Quadrilla kulebane er er flott STEM-leketøy designet til å stimulere barnets logiske evner og forbedre motoriske ferdigheter. Med utgangspunkt i barnets alder bestemmer man selv hvor mange nivåer man vil bygge og hvor avansert man ønsker å sette det opp. Det følger med instruksjoner for ulike måter å bygge på.

Inneholder:

  • Hape Quadrilla kulebane på 44 deler
  • 50 klinkekuler

Detaljer:

  • Mål eske: 45 x 36 x 8 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE6020
EAN6943478021105
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.