Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape Quadrilla Stack Track Bucket Set - bøtte med kulebane i tre - 90 deler

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Medlemspris 716,25 25%
Vår lavpris: 955,-
På lager
SKU
04225-14
   

Hape Quadrilla Stack Track Bucket Set fra Hape lar deg bygge en tøff kulebane med 90 deler.

Bygg kulebanen i endeløse kombinasjoner før du sender kulene gjennom banen. Her er det muligheter for krappe svinger, hull og morsomme ramper. Lekesettet kommer dessuten i en bøtte/boks, og selve boksen kan fungere som en brikke i ditt oppsett av kulebanen. Boksen har renner og hull til kulene og du kan oppbevare kulebanen i boksen når den ikke er i bruk.

Hape Quadrilla kulebane utfordrer barns motoriske ferdigheter og oppmuntrer til fantasifull lek. Med 25 klinkekuler kan barna holdes underholdt i timevis.

Inneholder:

  • Hape Quadrilla Stack Track Bucket med 90 deler

Detaljer:

  • Mål: 44 x 18 x 27 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell87-6027
EAN6943478034792
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.