Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape Quadrilla The Cyclone - kulebane i tre - 202 deler

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 1 477,-
Utsolgt
SKU
10172-167

Bygg din egen stilige kulebane, og se om kulene kan finne veien gjennom banen. Quadrilla the Cyclone kulebanen i tre fra Hape er den ultimate kulebanen, med to spiraltrakter, kurvede skinner og kraftforsterkende akseleratorer som byr på fart og spenning. Du kan sette opp banen på ulike måter, noe som gir uendelig med muligheter. Settet kan også kombineres med andre Hape Quadrilla sett om ønskelig (kjøpes separat).

Settet inspirerer byggere til å designe imponerende baner og er den perfekte STEM-leken som gir barn bedre forståelse for prinsippene inne rom, vitenskap og teknologi. 

Inneholder:

 • Hape Quadrilla kulebane på 102 deler
 • 100 klinkekuler

Detaljer:

 • Mål eske: 62 x 14 x 34 cm
 • Alder: fra 4 år

Merk: Kan kombineres med andre Hape Quadrilla kulebaner, kjøpes separat.

  Produktdetaljer
  Modell5810
  EAN6943478007802
  MerkeHape
  Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.