Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Clementoni Action and Reaction Startersett - byggesett kulebane

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 258,-
På lager
SKU
09195-78
   

Med dette Action and Reaction startersettet fra Clementoni har du alt du trenger for å lage en suveren kulebane. Konstruer ditt eget ideelle sporsystem med forskjellige elementer og opplev hvordan tyngdekraften virker. Den illustrerte manualen vil guide barna gjennom byggeprosessen. 

Med dette unike vitenskapssettet, blir det enkelt og veldig morsomt å utforske vitenskapens og fysikkens funksjoner. Dette kulebanesettet er spekket med spesielle brikker og tilbehør som byr på mange kreative timer hvor barna kan eksperimentere med tyngdekraft, krefter og hastighet.

Bygg din helt egne kulebane med dette morsomme byggesettet fra Clementoni og se kulen suse av gårde når den er ferdig. Gikk det som du hadde håpet, eller var det en liten justering som måtte til? Byggesettet inneholder 50 komponenter og du kan bruke settet som det er eller du kan kombinere det med andre byggesett i Action and Reaction serien fra Clementoni (kjøpes separat).

Inneholder:

  • 50 komponenter 
  • Manual 

Detaljer:

  • Kompatibel med andre Action and Reaction byggesett
  • Manual på norsk
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell78428
EAN8005125784288
MerkeClementoni
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.