Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO byggeklosser i tre 25 stk - 30114

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
2756
   

Sett din spirende arkitekt i arbeid med dette byggesettet i 25 deler fra BRIO. Settet har klosser i syv ulike former og flere farger. Bygg høyt, bygg bredt, bygg slik du ønsker. 

Alle BRIO treleker er laget av FSC sertifisert tre.

Inneholder:

  • 25 byggeklosser i forskjellige farger og former

Detaljer:

  • Mål eske: 14 x 14 x 7,5 cm 
  • Alder: fra 12 måneder
Produktdetaljer
Modell30114
EAN7312350301144
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.