Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO klassisk putteboks med 7 klosser - rød - 30148

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 219,-
På lager
SKU
1189
   

Den klassiske putteboksen i tre fra BRIO går aldri av moten. Denne har vært en bestselger for små barn i generasjoner. Her får barnet lære seg å kjenne igjen former og farger, mens de utvikler hånd-øye koordinasjon og konsentrasjon. En flott leke som gir masse moro.

Alle trelekene fra BRIO er laget av tre fra FSC-sertifiserte skoger.

Inneholder:

  • 1 BRIO stableboks
  • 7 former

Detaljer:

  • Mål: 13 x 11 cm (BxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30148
EAN7312350301489
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.