Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO bankebøtte 30519

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
11172-72
   

Bank, lytt, gjett! Bank ballene med forskjellige farger ned i BRIO bankebøtta, lytt og se dem rulle tilfeldig ut gjennom de tre åpningene. Prøv å fange dem! Og så gjør vi det om og om igjen!

Detaljer:

  • Mål: 15 x 15 x 10 cm
  • Består av fem deler
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell30519
EAN7312350305197
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.