Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO tromme i tre - 30181

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
4275
   

Flytt føttene til takten fra denne trommen i tre fra BRIO. Dette er det perfekte instrumentet for selv de yngste musikerne. Med smart oppbevaringsplass for trommestikken!

Med BRIOs musikkinstrumenter kan hele familien delta og være med og utforske nye toner.

Inneholder:

  • 1 BRIO tromme
  • 1 trommestikke

Detaljer:

  • Mål: 16 x 8,5 cm (BxH)
  • Alder: fra 15 mnd.
Produktdetaljer
Modell30181
EAN7312350301816
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.