Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO - klassisk lær-å-gå vogn - 31351

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 347,-
Utsolgt
SKU
898

Den klassiske sorte og hvite BRIO gåvognen i tre, som kommer med justerbart håndtak og brems. Hjulene kan strammes slik at de bremses og farten tilpasses barnets nivå. Og i lasteplanet er det god plass til leker eller bøker som barnet vil ta med seg på tur. 

Inneholder:

  • Brio gåvogn

Detaljer:

  • Mål: 48 x 30 x 48 cm
  • Materiale: Tre, metall
  • Alder: fra 9 mnd

Merk: Krever noe montering 

Produktdetaljer
Modell31351
EAN7312350313512
MerkeBRIO
Alder0-2
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.