Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Learn with Me Zebra Walker - lær-å-gå vogn med aktiviteter, lys og lyd

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
10195-70
   

Fisher-Price Learn with me Zebra Walker er den perfekte lær-å-gå vognen som barnet kan utvikle grovmotorikken, sensoriske ferdigheter og nysgjerrigheten sin med!

Denne morsomme lær-å-gå sebra-vognen fra Fisher-Price følger opp ditt barn i flere ulike utviklingsstadier. La barnet sitte å utforske de ulike aktivitetslekene på trallen. Gåvognen er formet som en sebra og fanger lett barnas oppmerksomhet. Det finnes flere ulike aktiviteter; som blant annet morsomme knapper med lyd og lys, en borte-titt-titt figur, et snurrehjul, og en bok som lærer ABC og 123!

Når barnet er klar for å prøve sine første vaklende skritt er gå-vognen fra Fisher Price kjempefin som støtte og som oppmuntring. La barnet holde seg i håndtaket og dytte trallen foran seg. Trallen har fire hjul og en stødig base, og ditt barn vil få god hjelp på veien til å gå. Sebravognen er med på å utvikle barnets grovmotorikk, sensoriske ferdigheter og nysgjerrighet med hjelp av lys og lyd.

Inneholder: 

  • Fisher Price Learn with Me Zebra Walker

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (ikke inkludert)
  • Mål: 46 x 43 x 54 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellDLD80
EAN887961256406
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.