Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Learn with Me Zebra Walker - lær-å-gå-vogn med aktiviteter

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 436,- kr
På lager
SKU
10195-70
   

Denne morsomme lær-å-gå vognen fra Fisher Price følger opp ditt barn i flere ulike utviklingsstadier. La barnet sitte å utforske de ulike aktivitetslekene på trallen. Trallen har form som en sebra og fanger lett barnas oppmerksomhet. Det finners ulike aktiviteter, som morsomme knapper med lyd og lys, en bok hvor barnet kan bla om for å se hva som er på neste side, et hjul som snurrer og mye mer.

Når barnet er klar for å prøve sine første vaglende skritt er gåvognen fra Fisher Price kjempe fin som støtte og oppmuntring. La barnet holde seg i håndtaket og dytte trallen foran seg. Trallen har fire hjul og en stødig base, og ditt barn vil få god hjelp på veien til å gå.

Denne morsomme leken er perfekt når ditt barn skal lære å gå. Den er også et fint hjelpemiddel for babyer som har lært seg å sitte og som elsker og utforske farger, lyder, lys og former.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA
  • batterier Mål: L46 x B43 x H54 cm
  • Alder: far 6 mnd
Mer informasjon
ModelDLD80
EAN887961256406
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2, 3

Merkevarefest med opptil 60% avslag!

Merkevarefest med opptil 60% rabatt!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.