Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Giant Rock-a-Stack - stableleke i stor størrelse

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 324,-
På lager
SKU
05205-92
   

Med denne stableleken kan barnet stable ringene med ulike farger og størrelser. Og selv om ringene er i ulike størrelser er alle i stor størrelse for bedre gripeevne. La barnet gripe etter ringene og sikte på pinnen når han/hun skal stable. Etter hvert vil barnet skjønne sammenhengen mellom størrelsene på ringene og hvilke ring som bør plasseres først og hvilke som bør plasseres sist.

Den minste og øverste ringen på denne stableleken fungerer dessuten også som en rangle. Den gjennomsiktige overflaten lar babyen utforske de små perlene som rasler inni ringen. rist, rist, rist - så morsomt!

Basen på stableleken består av en ustø fot med en pinne. Klarer barnet å treffe med ringene på pinnen når basen vipper frem og tilbake?

La barnet ditt utforske sansene sine ved å oppdage forskjellen på stor og liten og etter hvert lære seg forskjellen på fargene. La finmotorikken spille inn når barnet øver seg på å gripe etter ringene og plassere dem over pinnen. Og la barnet ditt undre seg over fargene og størrelsene. Ikke minst, la ditt barn være nysgjerrig over alle de nyoppdagede funksjonene og måtene å leke med dette stabletårnet på.

Ferdigheter:

  • Finmotorikk
  • Sanser
  • Øye-hånd koordinasjon

Detaljer:

  • Mål: L27 x B25 x H40 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellGJW15
EAN887961818994
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.