Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price xylofon med hjul

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
06184-25
   

Fisher Price xylofon har 8 fargerike tangenter som oppmuntrer barna til å være kreative og lage musikk. Etter hvert som barnet vokser kan det utvikle sine musikalske ferdigheter og følge fargene og lage en melodi. Hammeren er festet til xylofonen slik at den ikke forsvinner og instrumentet har også hjul slik at barnet kan trekke det etter seg når de går rundt. Med denne klassiske xylofonen vil barna utforske og oppdage en spennende verden av lyder og musikk. Her kan man også øve på å lære de ulike fargene.

Inneholder:

  • Fisher Price xylofon med hjul
  • 8 unike toner

Detaljer:

  • Mål: 3 x 12 x 7 cm
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
ModellCMY09
EAN887961168075
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.